Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några kommunikationside`er. Kan vara innehållsrikt? Kan vara ytligt? Bedöm själva!


I bra fysisk form.

-Men, fysisk form.
-Jaså, du sa att jag var i bra form?!
Och ett leende spred sig.
-Man uppfattar själv, vad man vill höra!




-Om inte i fysisk form, vad är jag då?


-Man uppfattar själv vad man vill höra.
-Ja, eller?Man uppfinner väl själv vad man vill höra!
-Vad skulle du önska att jag sa till dig?

-Man uppfattar själv vad man vill höra!
-Om man inte har dålig hörsel.




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 02:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fysik eller fysik.. den ständiga frågan!
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim