Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muhammed

 

 

profeten Muhammed får aldrig avbildas

så hur vet muslimer hur han såg ut?

kanske han bara var en äldre gråhårig man med grått skägg

en helt vanlig man

som fick sina "uppenbarelser" i sovrummet

kanske var det bara drömmar

vem vet?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-25 14:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vad är sant och vad är falskt, forskare och arkeologer träter ofta om vad som är rätt, om nån hittar en gammal stenbit så är diskutionen snart igång, dessutom finns det många förfalskade ting i omlopp
2018-10-26

  Fulbergarn
Det hittades en stenmosaik vid en utgrävning i öknen föreställandes Muhammed den fotades sen förstöres den av de trogna, om det inte var Mohamed så varför förstöra den, bilden finns i historieböcker eller konstböcker, men den är i lätt att hitta.


2018-10-25

    ej medlem längre
Hur vet dom att det är han, om någon nu avbildar honom? *s*
2018-10-25

    Ken Cassel
Om berget inte kommer till Muhammed så får Muhammed gå till berget
Eller var det tvärt om?

:-)
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP