Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henrietta

 

 

Hoppfull

Engagerad

Noggrann

Rättvis

Idealisk

Erotisk

Tålig

Tänkare

Allvarsam

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-25 14:54



Bookmark and Share


  Per Drysén
En klok kvinna
2018-10-25

  Kungskobran VIP
Vad hittar man denna pärla?
2018-10-25

    ej medlem längre
Om man tar bort noggran och erotisk, så är det mig du beskriver. Hahahaha
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP