Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dej

allt finns inom oss

vi finns i allt

 

du undrar

hur jag tänker 

jag önskar att du frågat

 

hur jag vet

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP