Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdag

 

 

frostbitna gräsmattor och träd

förstelnade buskar 

minusgrader biter i hud

höst går mot sitt slut 

luften hög och frisk

 

det smakar bra med en mugg varm OBoy

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-26 09:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
...med en liten skvätt Jameson i, kalas!
2018-10-26

  Fulbergarn
varm O'boy
det var länge sen
2018-10-26

  Per Drysén
Finns inget som går upp mot varm choklad i kylan!
2018-10-26

  Kungskobran VIP
En vit matta bredde ut sig på gräset i morse för första gången denna höst.
Fint skildrat av dig
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP