Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

 

 

i de värsta stunderna

ville jag bara dö

men jag var redan död

lät allting hända

hudens nervtrådar

elektrifierade

stöt efter stöt

fick mig skaka

i häftiga konvulsioner

efteråt 

skammen, äckelkänslan

dödslängtan

så jag hatade min kropp

för det den lät sig tillåtas

men mest hatade jag honom

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-27 12:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Osande och sprakande text om hat som biter
2018-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Skrämmande om olyckligt förhållande. Hoppas att du läkt, om ej till fullo.

2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP