Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nÅGRA IDEER BARA!


Dubbla meningar om sex, dUBBELMACKA!

Människan som ett papper.
Dubbelvikt.
=Dubbelvikt av smärta.

Det droppande utropstecknet, droppar Rätt , i sin form.
Pinnen eller strecket är statiskt.
Det är inte droppen.
=Slutsats. Konst kan vara logisk. Det är den logiskhet, som jag uppnått...

(Titel att spara; Den logiskhet, som jag uppnått)

Sexuellt utövande.
Gör det mindre personligt.
Kalla det för porr,
Däremot...
Vid Skiljelinjen, den andra sidan av Yang, den svarta- Där skall personligt sex ingå, dvs. Den lilla Svarta klänningen-Sex. Historier om hur människor...
Ja, påståendet, att Sex är Högst individuellt. Och utifrån det, en boktitel , berättelser med människor som vågar att gå ut, och säga att de gillar sex, att den blivit en livsstil, som de gillar, och de som säger att de verkligen inte tycker om Sex.
Sex- Är det; Högt(Stående), Lågt(Stående) eller för de högtstående eller lågtstående, hur någon viftar bort det med en solfjäder, det påståendet.
Vem upplever Sexuell Frustration? Är det jag som skriver? Man eller kvinna? Har det någon betydelse? Som i att det har någon betydelse, eller att det inte har det!
Har det någon betydelse? En retorisk fråga! Är de retoriska frågorna få i världen? Eller är de bara till, för artighets skull? Eller för att någon skall humma i andra änden av samtalet?




Bunden vers av Mim
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-29 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara du vet om det har någon betydelse, för dig.
Jag gillar det droppande utropstecknet, både statiskt och rörligt som vi människor ofta är. Som att pricken egentligen inte riktigt hör dit, men den är där och Ändrar den meningen eller innehållet !, i någon form..
Om jag visste, skulle det ha någon betydelse för dig?

Du skriver väldigt vackert och jag känner med dig.
2018-10-29

  danne //
utropstecknet Sexuell Frustration
tanke som för en till en värld som snart är borta tid-ningar där inte allt handlade om porr utan kunde även ha ett å annat repor-tage av stor klass.

Ändå kan man inte sluta förundras över som liten när man första gången upptäckte det motsatta, det var lite förbjudet lite skrämmande,

Och spännande !

Dagsläget så är allt i cyberjungelns snår med trojanskahästar å spioner å inte lika spännande.

tack Mim
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim