Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diktjaget är en påhittad person.


Ingen kan göra mig så olycklig som du

 

 

din röst som blir hård 

irritationen bakom 

det knyter sig magen 

den där otäcka klumpen 

med ogråtna tårar

 

jag har ju ingenting gjort 

ändå behandlar du mig som ett barn

snäser åt allra minsta motsägelse

dina ögon blir kalla och hårda

 

en dag ska du vakna och se

att världen finns också för mig

utan dina sarkasmer och hån

att människor bemöter mig med vänlighet

att jag också är lika mycket värd som du

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-29 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte alla män. Men vissa. Jag har mött några av dessa. Förr. Nu har jag äntligen förstått att det är en vinst att slippa. Vad ska en ha dom till liksom? At this point in my life i catch one wrong vibe, I"m out.
2018-11-02

  Solstrale VIP
Några få män, behandlar kvinnor illa, dessa få män skapar oro hos kvinnor, barn, och andra män... Förtryck och våld i vänskapsrelationer män emellan förekommer oftare, än mellan man och kvinna. Jag har tyvärr träffat flera män av fel slags virke, dvs våldsamma. Men alla manliga vänner jag har, nuvarande man är i te så, ej heller bröderna, min far kusiner pojkar, män är våldsamma.

Ibland känner jag mig dum för att jag som kvinna och som blivit utsatt flera ggr av väld från män, ändå inte köper att "alla" eller "de flesta" män, är våldsamma eller behandlar kvinnor illa, förminskar dem eller betraktar dem som slavar,,, men jag kanske bara är dum?
2018-11-01

  MALVAA VIP
NÄSTAN alla män behandlar kvinnan som ett trotsigt barn
2018-11-01

  Bodingen VIP
Tvåsamhetens baksida
varför stanna där och lida
respekt förtjänar ju alla
även om känslor är kalla

2018-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text! Många är utsatta för detta.
2018-10-29

  Kungskobran VIP
Stay away....
2018-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Vissa människor vill man inte ha i sin närhet!
Befriande att bli av det tyngande oket och stå rak i ryggen!
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP