Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart så kommer de...

 

 

 

Halloween är här

en ruggig och kuslig kväll

zombies och monster

 

mumier och clowner

vem döljer sig bakom mask

kanske ej är mask

 

så var vaksam då

annars kanske du får se

värsta mardrömmen

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-29 15:25



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
mumier
De väsrta mardrömmar :)
Fin bild av skrämmande haloween
Har aldrig gillat den

2018-11-01

  Fulbergarn
Nej man vet ju aldrig vem som gömmer sig bakom masken! Men ofta har den farlige ingen mask bara ett ordförråd han vet att utnyttja
2018-10-29

  Bodingen VIP
Helt ärligt, denna tid bör vi tänka på våra avlidna släktingar, inte på affärskedjornas feta avanser för sålda skitprodukter, dessutom en sed som från början kom från Irland och skulle stannat kvar där, urk!
2018-10-29

  Cikoria Blå VIP
Ja, tänk...
nu blev det lite otäckt här i magen.

2018-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om Halloween. Allt är inte vad det synes vara.
2018-10-29

  Per Drysén
Fin text men jag tycker inte om att de skall skrämmas.
2018-10-29

  Kungskobran VIP
Fin symbolik i dikten.

Är en bra skrämseldikt för Hallowen
Skall läsa den för mina barnbarn.

2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP