Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord. Ord.Ord.

Där, mitt på golvet låg de.
Tre små ord.
Som om de just blivit utsagda
och blivit kvarlämnade...
På golvet.
Det såg lite ödsligt ut.
Kanske ingen tyckte om dem?
Eller hade de blivit borttappade?
Kanske fallit ut ur ett samtal?
Ingen frågar efter dem...
Dessa tre små ord...
"Ingen vet något"






Fri vers av Stardust VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-29 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP