Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antikvärde

Själens oro
och leda

Håller mig
Outtröttligt
Klarvaken
Natt efter
Natt

Livet har
Ingen tydlig
Riktning

Slumpen har
Spelat ut
Alla sina
Vinstlotter

Där står
Jag
Endast rik
På minnenas
Landmärken

Och med
Insikten
Om de
Lösryckta fragment

Som var
Livet




Fri vers av Virvelvind
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-29 22:10



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Uppgivenheten är i sadeln på den som ger dessa ordspår. Men hoppet ligger i att uttrycka den, trycka ner spåren otvetydigt, anförtro sin tyngd till tydliga landmärken, då lyser du som en fyr över svarta hav.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind