Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nya ögon

 

 

snart ska livet ses med nya ögon

allting kommer bli klarare

inte längre gå som i dimma

där otydliga figurer passerar

två veckor till jag får vänta

då jag nya "ögon" får




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-30 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas du gillar det du kommer se. Så du inte får en chock på vissa. *s* Jag är glad för din skull. Jag ska också göra linsbytesoperation så fort jag får råd. Det krävs ju starr för att få det genom sjukvården. Och så länge vill jag inte vänta. Lycka till.
2018-11-05

  Linda CH VIP
Lycka till!
2018-11-05

  Bodingen VIP
Aha, samma här, ny lins ska opereras in
2018-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Låter bra! Att se dåligt är jobbigt. Tur att bot finns.
2018-10-30

  Kungskobran VIP
När du nya ögon får
rinner en tår
från ögat ditt
på kinden din så fritt
då blir det vår
och klarsyn du får

Hoppas allt går bra
2018-10-30

  Fulbergarn
härligt och lite dubbelt
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP