Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man bordar, då borde man!

Att borda ett skepp/en båt, då borde man enligt ordlogiken "borde/borda" mer, men vad borde man?

(Kan också handla om människor med sina liv på en båt, eller (av)sikten för dem som ser båten, deras tankar om dem, till exempel. Jag ser båten, den är nära, men det är en stor skillnad mellan dem och jag, som aldrig kommer att kunna äga en båt!)

(Kan också handla om att anamma marint mode)

(Eller att borda sig själv, Grunda sig själv i sitt mode, eller modet som man följer, och verkligen följa det. Observera sin kropp, innan du klär på dig. Klä på dig och observera färgerna, tyget, och titta sig i spegeln, eller tänka ut... För dig som inte har en spegel, men det ska nog gå bra ändå! Uttrycket, att borda Sig själv)




Bunden vers av Mim
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 02:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så lekfullt, fint flyt i texten.
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim