Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personen i texten är påhittad.


Hierarki

 

 

 

och du låter mig stå här

naken i ösregnet

 

hör du inte hur jag gråter?

ser du inte att jag fryser?

 

du är omänsklig

 

bara för att middagen inte smakade 

du har ju dina bestämda regler om saker och ting

 

så straffar du mig på värsta sätt

du är avskyvärd

 

i dina fina stunder har vi det så bra

jag älskar dig för den du är då

 

men för Guds skull!

släpp in mig i värmen!

jag fryser ända in i märgen

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-31 13:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänk att dessa skadedjur alltid ska vara så kräsna...
2018-11-01

    ej medlem längre
Det var tur att du skrev att det var en påhittad person. Så inte jag trodde det handlade om mig nu igen. ;) Jag kan relatera till din starka text. Nu igen. Bra.
2018-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr känner jag igen det du skriver om. Min mamma blev utkörd i mitt i natten, iklädd endast pyjamasen.
2018-10-31

  Kungskobran VIP
Gör slut
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP