Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dem som ger tröst mot betalning-samhällets nyckelfigurer


Förlustexperterna

Förlustexperterna har små gulliga munnar som säger oväntade saker
ögonen är så sorgsna men eldar på din lust att vända ut och in på dig själv
sjung av hjärtat sjung nynnar de på ett lätt gurglande språk
liknar mer läte än ord

Förlustexperterna har hört allt och överlevt så varför skulle inte du göra det?
sitter du och mallar dig å tror din bedrövelse är värre än andras?
snälla är de ändå och dåliga på att räkna...
prickar kan de inte räkna alls
prickar hör till det som rör sig helt fritt i dessa
Själens Starke Adolfar!

förlustkapital
hemmaförlust
lustförlust
det finns hur många förluster som helst att läka eller begära uppskov från

Förlustexperterna har har ofta hur mycket tid som helst för dig
om du bara matar dem med chips eller femhundringar
kuken ska ha sitt som ortopeden sa
och det finns alltid en plats för dig som kan betala.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-01 21:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Eller hur! Jag har alltid värjt mig mot den där betalda omtanken. Är min omgivning så fattig så får man själv ordna sig på fötter.
2018-12-29

  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2018-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra!
2018-11-02

  objekt3
Yes bra
2018-11-02

  ULJO
Gillar tonen här
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP