Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En bris av kärlek

 

Varför besjunger vi

liv vi inte har

varför räds vi vintern

innan löven faller av

 

visst är varje nuet

ett liv på flykt

men ur nuets hand

lindas minnen väl

 

före oss

har mödrar gråtit

i den tid de fick leva i

 

men vishet

kallas släktklenoden

om striderna

som alla övervunnits

 

i en bris från förfäder

viskar evig kärlek

om jag lyssnar 

på mitt hjärtas själ




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-01 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin och varm text som berör inom!
2018-11-05

  Karina"Kia"
Kärleksvacker och underbart skrivet..så fina strofer i din dikt!
2018-11-04

  S-E Forslin/same
Denna dikt visar ditt vackra hjärta; en SOL i din vakra INOMVÄRLD,som "befolkar" din SKÖNHET, Fem hjärtan!!!
2018-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
En fin dikt som väcker tankar...fastnade speciellt för "varför räds vi vintern innan löven fallit av"...mycket bra skrivet...
2018-11-03

  Nils-Robert
En så vacker dikt om kärleken Gillar särskilt den sista versen.
2018-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket vacker och känslofylld text, som väckte tankar om de som var före oss.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP