Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna NU GÅR JAG BORT, SA LILLE PER ... 2013-09-12


EN ÄLSKAD BROR

 

Ännu väntar jag

på telefonsamtal

 

minns hur du ringde

mitt i lunchmaten

 

vi skrattade och sade

det måste vara du

 

och det var det

 

åren har gått

sedan du stilla gick

 

leende med tack

till tro och liv i kärlek

 

ännu väntar jag

på telefonsamtal

 

från dig, en älskad bror

 

varandras stöd

i Barndomslandet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-11-02 17:49



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Delade-
ord

Kommunikation-
på alla plan

Tankar-
når fram

Tack!
2018-11-07

    ej medlem längre
Så vackert och berörande. Äkta syskonkärlek. <3 Tack för att du delar.
2018-11-04

  bittemi VIP
Fint skrivet till en älskad bror
2018-11-04

  Fem hjärtan VIP
Vacker och vemodig hyllning till saknad bror!
2018-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och berörande...
2018-11-03

  Fulbergarn
Fina tankar och bra vinklat
2018-11-03

  DavidM VIP
Om vi pratar eller skriver om en person minskar chansen att vi glömmer. Den här texten berör starkt. Tack för att du delar med dig.
2018-11-03

  Valter Örn VIP
Fint förmedlat känslan i barndomslandets syskonkärlek och stöd i barndomslandet.
2018-11-03

    ej medlem längre
Det är just i detaljerna i livets vardag som saknaden efter någon älskad blir som mest påtaglig, som ett samtal man inte får. Ömsint och vemodigt!
2018-11-03

  M.Eta
En telefon kan vara väldigt tyst om man väntar på samtal. Fint förmedlat.
2018-11-03

  Petter Wingren
En bror som bara fanns där och alltid skulle finnas där finns inte där
2018-11-03

  Feliaxel VIP
Vackert vemod
2018-11-02

  ULJO
Fin hyllning
2018-11-02

    Sefarge VIP
igenkännande!
ett pris att betala
när tiden o någon
älskad saknadsfullt
"gått vidare"

2018-11-02

  Niliboy
Jag har ckså en bror som gått hem, det var nog för fint för att vara bra! Fint skaldat!
2018-11-02

  Öknens Ros VIP
En sorg som känns livet ut, att mista någon kär.
2018-11-02

    ej medlem längre
Fint skildrad känsla här. Dina ord går verkligen in. Livet är så sorgligt ibland!
2018-11-02

  Poeten Salvador VIP
Denna väntan får vi alla känna
2018-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om syskonkärlek,
förmedlar saknad och längtan!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP