Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Applåderar textmassan i Mares tankar...


Poeten MARE

Citat: " -Sanning blir till sanning om den upprepas, psykopater
fungerar enligt mantrat, i dagens värld inte minst Sverige klamrar
sig eliten fast vid makten, men vad gör de av sina möjligheter?




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-11-02 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje