Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERVERK - tanka

Steglitsens skönhet

nötväckans akrobatik

koltrastens svärta

små under att betrakta

när liv trampar utnött sig




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-03 18:16



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin tanka om vingförsedda djur. Fint
2018-11-05

  DavidM VIP
De vingburna fascinerar och återges fint i din tanka.
2018-11-04

  Fem hjärtan VIP
Naturens under.. vackert fångad Tanka!
2018-11-04

  Niliboy
Å ärlan på åkern, flög hon högt skulle der bli stor skörd!
2018-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns många små underverk att titta på...fin tanka...
2018-11-03

  Öknens Ros VIP
Att väckas till fågelsång, det vackert är.
2018-11-03

  ULJO
Fint om de små
2018-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
vardagens skönhet att upptäcka på nytt och om igen!
fin tanka!
2018-11-03

  Feliaxel VIP
Fåglarna är fantastiska att titta på
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP