Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Överallt växer kroppar,
de etsar sig sakta fast
i luften innanför murarna,
slingrar längs upplysta korridorer
med köttet gulare än någonsin,
förruttnelsen hånfullt leende
åt alla som går förbi,
spirar ur dagrummets fåtöljer
med hjälpsökande armar
och blickar öppna
som nygrävda gravar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-03 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är som en skräckis tagen direkt ur en av Stephen Kings böcker. Övertygande skildrat.
2019-01-10

  Mow Dean VIP
Tunga rader. Blir berörd.
2018-11-04

  Kungskobran VIP
Dödens väntrum
i dagrummets miljö
TVn skrålar
ingen tittar på
Kaffet skvimpar
Medicineringen
tar sin tribut
håglöshetens slut

2018-11-03

  Carl-Johan Bachofner
"blickar öppna som nygrävda gravar"
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta