Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hederslös

 

Hederslös!
Kastade jag mina steg i världen

Flyr mina pedofila kusiner
Flyr kyrkornas pedofiler

Flyr irakiernas på tvång islamiseringen av mig
Flyr islams värld

Flyr de långskäggiga män
Flyr de burkklädda långskäggiga kvinnorna

På havet
På marken

Sökte jag skydd
Sökte jag rättvisa

Fann orden blöder på alla offrens läppar
Fann tårarna isande ligger på alla offrens kinder

Fann drömmen talar tyst
Fann sanningen kvävs och dör i smyg

Fann mig tvingat i en burk
Fann offren dör i tysthet

Hedrade är pedofilerna i västländerna och välkomna
Hedrade är islamisterna i västländerna och välkomna

Den pedofila världen!
Den måste religionen till alla

De politiska partier medlemmarna i västländerna
(Islam är lösningen ) talar de öppet och kräver




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-11-04 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP