Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejgäng


ett tjejgäng omringade mig
en stack en kniv hårt mot mitt skrev

hon kände vilken erektion jag fick
samtidigt som de fick allt jag hade

pengar, kort, kortkod, klocka, guld

hon bara log maktfullkomligt

jag anmälde aldrig rånet
tyvärr har de ej utnyttjat mig igen
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-04 15:01



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Det kan ju vara att ögonen sa: ... Åh en kniv vet du vad man kan göra med den?Ah!Om du bara visste. ..

Hon:Jahå?Låt mig testa!*hugger in*Holy shit du är farlig!Inte visste jag att...hmmm vilken rus!*kommer tillbaka till verkligheten*Shit!Nu måste vi dra tjejer!




2018-11-17

    ej medlem längre
Vänta lite nu, du är ute på farliga vägar nu. Hoppas detta är påhittade ord. ;) Det var väldigt uttrycksfullt beskrivet iallafall.
2018-11-06

  Öknens Ros VIP
no way! inte du väl?
2018-11-05

  Virvelvind
Att vara undergiven ökar lusten....
2018-11-04

  bo.rackson
Din text griper mig på ett sätt jag inte kan klä i ord...
2018-11-04

    ej medlem längre
Najnajnajnaj, inte på riktigt, väl?
2018-11-04

    ej medlem längre
vafalls!?

har du ingen ägarinna?

är det inte din plikt att med ditt liv som insats försvara hennes pengar, kort, kortkod, klocka, guld mot främmande gatuligister?


2018-11-04

    Askanden
Femdom hardcore:)


2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP