Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra Donnan tappade någonting...

Vackra donnan, tappade en hårnål när hon höll på med sitt hår.
När vackra donnan höll på med sitt hår, kunde det kännas, som att hon höll på i några år. Med sin tilltufsade, oregerliga man.
Men nu hade hon satt håret på plats!
Men en hårnål, hade ändå hunnit falla till marken!




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-05 04:30



Bookmark and Share


  danne //
aha så det var en hårnål !
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Mim