Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politisk turbulens.


Fiskens huvud!

Fiskens huvud är vad som ruttnar
först och före dess kropp…utan ett
huvud inga logiska tankar, rusa på.
Han hatar, hon hatar, hen hatar...

Ridån går alltid ner...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 149 gånger
Publicerad 2018-11-05 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje