Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspartrams

 

Är du sparsam, min vän 

Med socker och aspartam?

Gillar du fet mat, min vän

Hur ofta äter du gris, nöt och lamm? 

Mikrar du din lunch, min vän 

Tycker du att pommes frites är namnam?

Tränar du inte regelbundet, min vän 

Så onyttigt du lever, har du i kroppen ingen skam?

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 15:57



Bookmark and Share


  Spik
Hade lite kval
Föll för en panna med Tefal
Slut på min kval
Inte tu tal
Jag gick i kvav
Hamnade i en grav
Som olyckskorp
Nergrävd i Teckomatorp
2018-11-08

    ej medlem längre
Bra rimmat!! kommenterar dock ej kost/träning då jag jobbat med ätstörningar
2018-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man vet snart inte hur man ska våga leva. Allt är farligt.
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP