Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersiktet





När allt runnit ut
vet jag att du samlar ädelstenarna
och reser ett berg av dom.
Där ovan kommer du stå och blicka ut över det
som en gång var ett hav.
En vindpust
andas du in.
och sparar den i dina lungor.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-06 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk dikt. Bilden av den som står på toppen av detta glittrande berg och blickar ut över det hav som inte längre finns. Poesi som väcker tankar.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg