Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROPPARS MONOGRAM

 

Åker förbi infarten

till Kärlekens hus

 

filmen om oss

börjar rulla

 

bilder nära livet

 

läppar som sökte

och fann

 

händer som gav

och tog

 

en doft av sommar

smög genom fönstret

 

blandades med

doften av oss

 

kärlekens essens

blinda passion

 

kroppars monogram

 

och mina tårar

stiger i ögonen

 

du är långt borta nu

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-06 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, fast minnena är vackra...
2018-11-12

  M.Eta
Fint minne om kärleken. Bra förmedlat.
2018-11-07

  Feliaxel VIP
Vackert vemod
2018-11-07

  ULJO
Fina men melankoliska minnen
2018-11-07

  Poeten Salvador VIP
Kanske närmare än du tror
2018-11-06

  Öknens Ros VIP
En saknad utan gräns.
2018-11-06

    ej medlem längre
Så vackert, Elisabeth! Vemodet avrundar med sina mörkare klanger. Jag kan bara hoppas att ni får mötas igen om din dikt är självupplevd.
2018-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om ljuvliga minnen!
2018-11-06

  DavidM VIP
Vemodiga stänk men med en gyllene kärna i texten.
2018-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
sorgesam men också vacker och sensuell
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP