Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarpsint!

Hon har glasögon på sig!
Skulle det göra henne mer skarpsint, än andra?
Det tror jag inte.
Att hon ser bättre?
Ja!
Men att hon är smartare ...
än andra?
(Nu har hon uttalat de ord som inte får uttalas vid namn, eller regel)
Kanske?
Hon frågar sig.
Fastän hon i det här ögonblicket snarare skulle dra nytta av att konstatera!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim