Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BERGTAGEN - tanka

Dimhöljd vilar sjön

bergtagen av höstens guld

när lärk fäller barr

svag kontur av kvarglömd båt

skymtar vid stenig strandkant




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-07 15:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vacker hösttavla...
2018-11-12

  Anya VIP
JAA! Såg också lärkträdet i sin gyllene skrud när jag gick runt sjön i måndags. Så vackert. Fint målat av dig.
2018-11-08

  Ronny Berk
Höstkänsla, tankvärt , ja !
2018-11-07

  M.Eta
Bildlig tanka, blundar man ser man båten. Fint
2018-11-07

  AiA Maria den fria
Doft, känsla,struktur, undermedvetandet, ljus o oändligt mycket mer- i fullständig närvaro-i NU

Tack!
2018-11-07

  Fulbergarn
Jag ser det
2018-11-07

  Poeten Salvador VIP
Fin naturscen
2018-11-07

  Öknens Ros VIP
känsligt poetens penna målar orden av ett landskap.
2018-11-07

  Feliaxel VIP
Fantastiskt!!
2018-11-07

  Niliboy
Fint!
2018-11-07

  ULJO
Hösten i sin absoluta vackerhet.
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP