Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYGENS

 

Ohörda lommade

orden bort

 

de betydde

ingenting

 

var inte värda

att höras

 

de var bara lygens

 

skulle helst

varit osagda

 

men upprepades

ständigt

 

de var bara lygens




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-08 16:59



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tack för nytt ord, hade aldrig hört lygens förut, trodde först det var dialekt, men googlade!
2018-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns många ord som man faktiskt kan klara sig utan...intressant...
2018-11-12

    ej medlem längre
Ärlighet varar längst. Bra skaldat.
2018-11-09

  Anya VIP
Gillar hur du jobbar med orden här:
*lommade (som min pappa sa när jag var liten)
* lygens (fick jag googla på)

Roligt att lära sig ett nytt ord. Tack för det.

2018-11-09

  DavidM VIP
Tänkvärda strofer, inledningen är väldigt stark och sätter nyansen för poemet.
2018-11-09

  ULJO
Sådan vänskap är inte önskvärd
2018-11-08

  Öknens Ros VIP
Lögner borde fördrivas från denna jord!
2018-11-08

  Fulbergarn
Ett nytt ord,
det lygens att bli av med det när en väl har läst det!
2018-11-08

  Niliboy
I begynnelsen var ordet...Joh 1

En strävsam kamp för det levande ordet
För alla små poeter, du väcker och inspirerar! Inte bara lygens!
2018-11-08

  Feliaxel VIP
Vissa ord borde vara osagda
2018-11-08

    ej medlem längre
Nu fick jag lära mig ett nytt ord och därefter läste jag dikten nickandes. Lögner är, kommer att vara och har alltid varit världen farligaste vapen.

2018-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Sådana människor vill vi inte ha i vår närhet!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP