Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollapsat

 

Dagen,
Börjar med ett stort lögn

Liv

Och,
Sluter med ännu större lögn

Naji

Nattens sömn börjar med mardrömmar
Och,

Sluter med ännu mera tortyr

Liv!
Naji!

Är efterlysta




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-11-10 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP