Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptering!

Jag är en kod.
Hur baseras mitt påstående?
Jag känner hur det kryper i hela kroppen.
Inte PÅ hela kroppen, utan I.
I mina nerver, eller min hud som drar ihop sig!
Men ingen ser det!
Ingen känner det, utom Jag!
Och om det då kryper i huden...
Hur tunn är inte huden?
Som ozonlagret...
Eller tunnare?




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-10 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim