Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är människor fascinerade av robotar?

Är människor fascinerade av robotar?
Den stora skaran människor?
(Och bygg en massa robotar till denna utställning och se om den lockar)

Var kommer alla känslor ifrån?
Jag menar verkligen ALLA känslor, som en människa upplever under sin livstid!
Inte menar JAG, endast alla känslor , som man blir överrumplad av.
Utan jag menar verkligen alla känslor inkluderade.

Är det på grund av att vi inte vet var alla känslor kommer ifrån...,
Som...
Människor gillar att utforska Robotism...?
För att de inte har känslor, men ändå kan utföra saker..
Är det på grund av en människas känslor, som en robot blir till?
Eller är det på grund av , att endast se på roboten utifrån den praktiska aspekten?
Att de ska göra något av praktisk natur?

Bara en fråga; Något som skiljer robot och människa åt...
Hur förökar sig en robot?
Kopior av en robottyp kallas väl det?
Men finns det någon förökningsrobot, som kan föröka sig själv?
Hur långt har robotarna evolutionsmässigt kommit i sin utveckling?




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-10 12:23



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Lustigt, just innan denna text läste jag en novell i Inger Edelfeldts KLÄDER om en flicka som ville vara robot. Och jag tror inte att slumpen finns
2018-11-10

  danne //
Arbete under rörelse, kan bli en liknelse till slavarbete, ett mekaniskt arbete i monotona rörelser som kan upplevas trista tråkiga men alltjämt effektivt i den bransch de rör sig fram på sina gråa golv ,Kan hända man finner en å annan staty där med precision i sin nos. När allt kommer omkring kan vi nog tilldela dessa ett rum i tillvaron där en stunds eftertanke lr underfundighet tillåta dom att överföra känslor.

Ett spännande koncept, kanske livet vore bättre ändå utan dessa Robots.
Tack Madam Mim en stor fråga är det!
Mvh Danne å en helg kram dessutom!
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim