Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i Sverige

Rör mig på historisk mark
bor i en lägenhet byggd 1908
med dess stuckaturer, stil
och inte minst minnen

Arbetar i samma stadsdel med att dokumentera historia
från samma tidsepok
som berör min stadsdel
en stadsdel som ömsat skinn från fattigdom och kamp för överlevnad
till en stinn medelklass stadsdel

Känner historiens vingslag




Fri vers av AA VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-11 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP