Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kattlig ton. Resonemang-Skillnad mellan katt och människa när det kommer till elektronik.


Jag ser på en sladd med logik, jämfört med...

Sladden behövs till att ladda datorns batteri.
Datorn som jag har på kontoret, (Mitt improviserade kontor;dubbelsängen bredvid min sida av helheten- dubbelsängen den hela, när särbon inte är här).
Sladden som jag har löst liggande på golvet, i vardagsrummet, som jag nu får hämta, när datorn behöver batteri.
Jag tänker , när jag ser på den...
Nej, inte på en råttas svans, om jag vore katt.
Jag tittar på den, och kan lugnt konstatera, att; "Jag kommer nu att ta upp den...
Om en katt nu hade sett den "Elektroniska råttsvansen", eller sett den som ett snöre?... Ja, den hade självklart börjat leka med den.




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim