Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boken som jag här påbörjat, ska vara på Svenska, men titeln på Engelska! Är ni nyfikna på Storyn? Handlar om Elina och Mikaela, det kan jag ge er, än så länge!


Sound of a piss.

Förord.
Boken som du håller i din hand, kan egentligen inte ha blivit skriven, med de förutsättningar jag har. Antingen kommer jag att svälta, eller att bli tjock? Dessa två tillstånd har med innehållet att göra!
Inte det , huruvida boken blir en säljsucce , eller inte, utan det...
att innehållet är väldigt förankrat , till personer som jag känner väl.
Jag har döpt om personerna i boken, så att de verkliga personerna inte ska förstå, att det är om dem, jag skriver. Men samtidigt, med verkligheten, finns det så många likheter, att de skulle kunna känna igen sig i historien, och straffa mig.
Så att straffet blev så hårt.
Som att antingen svälta, eller att vara tvungen att bli tjock igen.




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-11 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim