Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du också detta

du också detta:
droppar av glas tar dig inte tillbaka
(nyktra morgnar sjunger bara för mig)
men vad jag vet,
spelar det ingen roll
om man slipper spela någon alls




Fri vers av månsm
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-11 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm