Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kan leda till logik!?


Det knäppaste ordet jag kommit på, eller den ena knäppa tank

Lösryppta!
Som Lösryckta.
Som i en krypta.
Vem skriver egentligen när de hyr av, eller hyr ut ett hus eller lägenhet, två kryptor och ett vardagsrum?
Eller om du söker något mindre...?
En krypta och kök?
I lyckan av det lilla...
I det lilla finns lyckan, eller är den storskalig?
Som Emil, som täljer en trägubbe i sin vrå...
STORSKALIG lycka, eller liten?
Om man bara kunde känna vad han kunde?
Många gånger har jag undrat HUR det är att leva i den och den:s personens värld?
Går det att nörda in på någon utan att för den skull bli en stalker?
Vänskap, är sådant Nörderi.
Dock aldrig slöseri med tid, för den rätta vännen, eller flera...
Det är en definitionsfråga vad ett litet eller stort Universum är.
Det är också så att tid inte är kronologisk, det märker man på många sätt, när man skriver? När man tänker? När man försöker sammanfoga dessa funktioner.
Funktioner är något vackert .

Krypta och Lycka. Du kryper med en ficklampa, och försöker se framför dig, hur det ser ut!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 04:56



Bookmark and Share


  danne //
oj verkligen en krypta!, en av de första tankar ordet medför är att något med blodad tand, så en Vampyrisk hyresgäst med andra ord en blodsugare med talang å slängkappa, vilket blir en stilfull individ benägen om sin utsida.

ja denna Mim var alla tiders, gillar den stort! Tackar stort för denna
Danne
2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim