Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det öronen ser


DEN MUSIKEN

Den musiken
ser inte ut som i noterna

Den musiken
kommer vällande in
som stora oranga kuddar  sammetsmjuka
varma och formade som apelsinklyftor
dom vältrar sig knuffar och buffar
sidledes och ibland i sickssack
i en märklig dans, framåt och bakåt

Den musiken
möts taktfast och nyfiket av blåa
mörkblå rökstrimmor som tätnar och hittar
sina nya rytmer
Visslande sjunger dom sina repliker
tills alla går tätnande samman

Den musiken
får färgerna att balansera ihop sig
och slutligen enas
till en silverglänsande hästsko
i scenens mitt
och ryker stilla
som efter en

kärleksstund

Den musiken

Då börjar vi andas igen




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-12 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket skall öronen se, bland annat en hästsko, som ryker efter en kärleksstund.
2018-11-19

    ej medlem längre
Bravo!
2018-11-17

  Minkki VIP
Många färger i de musikaliska turerna här, fräscht!
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP