Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt eget universum

 

 

jag vill vara mitt eget universum

jag finns i allt

allt är i mig

för evigt sammanlänkat

 förstorar vi oss tillräckligt finns många

svarta hål att fylla

vi är inte så

ogenomträngliga och fasta i formen

som vi tror

 

om det inte rubbar strukturen

eller skiljer mig från

det allra käraste

vill jag utforska det mörka 

utan rädsla

 




Fri vers (Fri form) av dorotea VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP