Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfåglar

den första frosten
skimrar i dikeskanten,
ett gult dis höjer sig bakom granhorisonten
skiner blygt bakom ångan
som tar form när jag andas ut
tre flyttfåglar tar farväl i soluppgången




Fri vers av simoninsilence
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 21:52



Bookmark and Share


  HelenaW
Ljuvlig poesi!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence