Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober

stilla, fuktig kyla
isar mot händer
förmultnande löv
pryder trottoaren
kan spårvagnen komma snart?




Fri vers av simoninsilence
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-12 21:54



Bookmark and Share


  HelenaW
Du skriver väldigt bra! Med känsla förmedlar du bilder och igenkänningen är hög!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence