Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyglager

neonskyltarna lyser
skapar kontrast
mot den novembergrå skyn
balkonger står öde
kylan letar sig in
bland tyglager
sprucken hud
människor strömmar
bland blöta trottoarer
och frusna medvetanden




Fri vers av simoninsilence
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 21:59



Bookmark and Share


  HelenaW
Med få ord får du in hela novemberkänslan! Gillar!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence