Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan regnbågen finns kanske allt?

Är allt Blaise?

Kan ingen mer se?

 

Var tog alla vägen?

Jag åkte fram och förbi!

 

Ska jag vända?

Kanske vänta?

 

 Nej!

Jag fortsätter framåt

Övervinner allt som är svårt

 

Ovan regnbågen finns kanske allt?

Eller så skapar jag på nytt!

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-13 09:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord andas inre styrka och hoppfullhet. Tycker om perspektivet du öppnar upp.
2018-11-18

  Alysse VIP
Ja, det gäller att aldrig ge upp
vad som än händer i livet
Bra beskrivet!

2018-11-15

  DavidM VIP
Ger tankar om en sorts styrka och nydaning. Väldigt bra.
2018-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärt om livet!
2018-11-14

  Blomma-Stjärna VIP
man kan leva på hoppet - och - om hoppet briserar kan den som är modigt optimistisk och livshungrig nog skapa något alldeles underbart nytt!
2018-11-14

    ej medlem längre
Mmmm, det som gör en man i en båt på havet till kapten, är att han oavsett väder och andra förhållanden styr sin skuta efter bästa förmåga och med ett mål i sikte.
2018-11-13

  Chawa VIP
Livets väg, dess vägskäl och ibland skrämmande undringar… Bra fångad känsla!
2018-11-13

  ULJO
Så kanske det är. Precis som du säger
2018-11-13

  bumerang

Tror faktiskt inte att det är möjligt
att vända.
Och du beskriver i ett ”nötskal”
fenomenet
2018-11-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina och hoppfulla tankar i din text!
2018-11-13

  Maria Sundelin VIP
Illusionen vi drömmer om
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin