Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och när inget sker

 

Alla spår leder ingenstans
Än tystnaden

Alla spår leder ingenstans
Än ensamheten

Vi ser för varandra upp
Vi vårdar varandra

Och natten blir
Gråter vi tillsammans som ingen ser

Och när dagen blir
Ingen av oss ur sin säng går

Dagtrötthet
Nattsömnlöshet

På avstånd!
Ser vi inget täcken på liv

På närahåll!
Har vi inget liv

Och,
Ändå gud säger det är okej att leva utan att ha ett liv

Tystnaden och jag och ensamheten
Gav livstecken på den här texten

Tack natten!
För att du tårkar mina tårar och tar mer

Tack ensamheten!
För att du orkar vara med, sanningen du ser

Vi ser för varandra!
Där inget i våra liv sker!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-11-13 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP