Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktig beröring!

 

Ljudlös tystnad i försiktig beröring

Ordinära rörelser i djupa känslor

 

En stark arom av lustfyllda möten

Se in i den uppkommande stormen

 

Universum lyssnar till vår önskan

En metamorfos tar sin början

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-13

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 210 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-13 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket djupt och innerligt möte!
2018-11-18

  Fem hjärtan VIP
Mjukt och vackert böljar dina rader!
2018-11-17

  Rise Little One
Balsam för själen...
2018-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härliga rader!
2018-11-14

  lila fjäderblomman VIP
Gillar mycket!
2018-11-13

    ej medlem längre
Försiktig beröring når djupt, ända in i själen och är helande. Är numera till och med vetenskapligt bevisat. :-)
2018-11-13

  ULJO
"Universum lyssnar till vår önskan" Finns något som påverkar oss?
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin