Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när

jag glömmer allt
finns endast lyckan här

ljus och mörker likt historier
när jag glömmer allt
finns endast lyckan här

vad jag har letat
efter det som ej
låter sig finnas
utan som alltid är här
när jag glömmer allt




Fri vers av MedVetAnde
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde