Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma själ!

Kaffe har samma själ som te`,
det smakar inte likadant, men båda bör avnjutas långsamt.




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-14 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, annars bränner man sig och missar den fina fina smaken!
2018-11-14

  danne //
;)
2018-11-14

  Imzon
Suveränt!
2018-11-14

  Imzon
Suveränt!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim