Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lugn i stormen

 

Lugn i stormen
Ögat

Skönt på havet
Drömmen

Lugn i elden
Askan

Sant i existensen
Gud

Övermäktig i livet
Lögnen

Sund i livet
Poesin

Rak i sanningen
Orden

Sorlig i livet
Ensamheten

Bort glömd i skogen
Tårarna

Bränt till evig
Känslorna

Lugn i sängen
Döden

Lugn i boken
Döden

Lugn skriver man dikten
Döden

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2018-11-14 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP