Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Töm mina tankar

 

Töm mig!
Töm mina tankar!

Och ur lidandet
Ur ensamheten

Gör mig fri
Gör mig nyttig

Töm alla mitt jag
Töm all mitt ego

Och ur svidandet
Ur brinnande

Gör mig fri
Gör mig till frid

Töm skratten på mig
Töm suset på mig

Och ur verkligheten
Ur mörkret

Släpp mig fri
Gör mig till fri

Töm mig som en burköl
Töm mig som flaska vatten

Och fyll dina stunder med frid
Fyll ditt huvud med skratt och frid

Ej pantbar är jag
Ej återvinnbar är jag

Töm lögnarna på ditt huvud
Och känn sanningens strid

Töm tystnaden inre i din själ
Och skrik till världen

Vafan var är DU?

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2018-11-14 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP